Sunday, December 27, 2015

Kunjungan Ke Rumah Cikgu Hasnah - Kg Sungai Ramal Dalam, Kajang, Selangor

27.12.2015 (ahad) rakan2 SMK Kota 1974-78 bertandang pula ke rumah cikgu Hasnah di kg Sungai Ramal Dalam, Kajang Selangor. Cg Hasnah yg pernah mengajar kami masa tingkatan 1 & 2 di SMK Kota dulu.

Terima kasih pada cikgu Hasnah kerana sudi menerima kunjungan kami, begitu juga pada rakan-rakan yang turut sama meluangkan masa menziarahi cikgu tadi. 

Wan Rohani, walaupun tak sihat tapi kuat semangat.. antara yang awal sampai bersama suami. Tn Hj Azahari pula datang solo. Abdullah Nawi@Man datang bersama isteri dan anak. Wan Zone juga datang ditemani anak-anak. Saya macam biasa sampai bersama penunjuk arah iaitu kak ngah dan aina. 

Jea, suami dan anak kebetulan berada disini sempat singgah sebelum balik Rompin.....Jea dan family sampai bila kami semua leka menikmati keenakan satay kajang.... semoga Jea dan family selamat dalam perjalanan balik ke Rompin. 

Menggamit memori waktu persekolahan dulu. masih terbayang kenangan manis sewaktu cikgu mengajar kami dulu. Wajah cikgu tak banyak berubah....tapi.. kami anak-anak murid yang jelas berubah fizikal...terasa seolah-olah cikgu macam sebaya dengan kami jer..kami yg semakin tua atau cikgu yg awet muda???


print screen dari Facebook Cg Fatimah ShaerahElani
😄

😄
😄

No comments: