Wednesday, December 10, 2014

Promosi K.T.C Katering


Tempahan telah dibuka semula...kesibukan tempahan dalam musim cuti sekolah telah berakhir.Pada pelanggan yg di tolak tempahan mereka dalam musim cuti ni...saya mohon berbanyak-banyak kemaafan....


Udang, ikan siakap, ayam golek kerutub
 dan puding triffle + kuih cara berlauk &
 buah-buahan..RM 280.00 untuk 6 orang.

Kami menyediakan tempahan sampingan seperti colek buah,rojak jawa,salad,coslaw ,kentang putar, jacket potatoes,pencuci mulut spt puding,bubur dan lain2 , mengikut permintaan pelanggan.Maklumbalas dari pelanggan2 mengenai kambing golek dan gulai kari dan kuzi untuk aqiqah, dan majlis2 lain yang telah kami sediakan, Memang terbukti harga kami lebih murah berbanding sesetengah catering lain...and the most important value is the taste...biar pelanggan puashati,biar rasa lekat di bibir,biar ikatan antara kami dan pelanggan terus dihati...itu penting bagi kami..ukhwah dan perniagaan..semasa penyediaan dibilas dgn air disuci dgn zikrullah. 
Kami akan pergi sendiri ke kandang kambing,untuk memastikan kambing tersebut sudah bersalin gigi,sudah cukup umur,tiada cacat dan cela... bersalin kuku dan sempurna syarat .Harga tak mahal tapi rasa Alhamdulillah.

Kami juga menyediakan Roti Canai bersama kuah kari ayam dan ubi kentang. Roti canai segera pula satu peket 5 biji, harga RM3.50.
TEMPAHAN dibuka sekarang,Sebiji roti 0.80. Kuah RM1..Minima order 50 biji. 
MAKARONi UDANG + ISI KETAM.
SOS Masam Manis,@ Lada hitam + Mayo.

Kuih cara manis dijual dalam 3 rasa berbeza
inti cokelat,inti gula dan inti jem stawberi.


No comments: